Ons Team

Bij Jolly Good Cyrille werken we met een klein, maar gezellig team. Uw wensen staan voorop, maar we kijken ook met liefde mee naar een nieuw kapsel dat perfect bij u past. Het team van Jolly Good Cyrille stelt zich hieronder graag aan u voor!

Cyrille

Ik ben Cyrille en ik zit al sinds mijn vijftiende in het kappersvak. Ik ben als leerling begonnen bij Jolly Good en hierna uitgegroeid tot bedrijfsleider in De Leyens. Uiteindelijk heb ik in 2003 deze zaak overgenomen en ben ik eigenaar geworden van Jolly Good Cyrille. Ik ben een echte allround kapper en dus van alle markten thuis. In mijn vrije tijd zal je mij vaak vinden bij mijn Volkswagen Kever, want ik vind het heerlijk om erin te touren en eraan te sleutelen.

Specialiteiten

  • Flattops, blockheads & opscheren
  • Dames kort & lang haar

Rachel

Ik ben Rachel en ik ben getrouwd met mijn grote liefde Erwin. Ik heb één dochter en twee bonus kids. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen met de kids en doe ik weleens een gezellig drankje. Daarnaast houd ik heel erg van lekker eten! Ik heb nu ongeveer negen jaar ervaring in de kapsalon. Iemand een totale metamorfose geven is mijn favoriete bezigheid als kapster. Op die manier ziet u duidelijk het verschil nadat u door mij geholpen bent.

Specialiteiten

  • Metamorfose
  • Haarkleuring

Felicity

Mijn naam is Felicity en ik ben sinds maart 2022 werkzaam als herenkapster bij Jolly Good Cyrille. Ik heb een 3-jarige kappersopleiding gevolgd aan het ROC Mondriaan in Den Haag en daarnaast ben ik ook opgeleid door een barbier. Ik beheers dus alle technieken om een perfect herenkapsel te creëren. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om lekker te sporten en zit ik graag op een terrasje met vriendinnen.

Specialiteiten

  • Herenkapsels
  • Fading