Jolly Good Cyrille is nu een gecertificeerde krullenkapper!

Heb jij krullen? Of denk jij dat jouw haar misschien potentie heeft om krullen te krijgen? Dan ben je bij Jolly Good Cyrille aan het goede adres. Wij zijn namelijk vanaf heden een gecertificeerde krullenkapper! En dat willen wij natuurlijk graag aan jullie laten weten.

Onze kapster Rachel heeft sinds kort een certificaat op zak om krullen te knippen. Zij weet dus precies hoe zij jouw bos met krullen perfect moet stylen. Zij neemt de tijd voor jouw krullen zodat ze de juiste aandacht krijgen. Krullen zijn namelijk heel anders dan stijl haar, dus moeten ze ook speciaal behandeld worden. Elke krul is anders en daar houdt Rachel rekening mee tijdens het knippen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment met producten die heel geschikt zijn voor de CG (Curly Girl) methode, namelijk de POP Perfect Curls. Hiermee creëer je een prachtige bos met krullen en deze producten gebruiken wij natuurlijk ook in onze salon. Al deze producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. Onder de foto geven wij een korte uitleg over de verschillende producten.

Perfect Curls shampoo

Het eerste product is een sulfaatvrije en voedende shampoo met Jojoba Olie en Aloë Vera om krullend haar op zachte wijze te reinigen zonder de natuurlijke oliën van het haar en de hoofdhuid aan te tasten. En het beschermt de haarschubben, vermindert pluis, hydrateert en geeft het haar veerkracht en glans.

Perfect Curls conditioning balm

Het tweede product is een intensief verzorgende conditioner voor krullend haar, die het haar voedt en hydrateert. Het bevat Panthenol en Calendula Olie en dat maakt het haar zacht en glanzend. Verder zorgt het voor voeding en vocht zonder het haar te verzwaren.

Perfect Curls Gel

Dan hebben wij de POP Perfect Curls Gel. De gel is proteïnevrij, zorgt voor een pluisvrije krul en geeft een mooie glans en veerkracht. Deze gel is het meest geschikt voor krullen met een vochttekort. Het geeft een stevige hold.

Perfect Curls Power

Tot slot hebben wij nog de Perfect Curls Power. Dit is een cream versteviger op basis van proteïne. Het bundelt de krul, geeft veerkracht en glans. Ook geeft het een proteïne-boost aan je krul en beschermt het tegen schade door warmte. Heeft een zeer stevige hold.

Dus wil jij graag een mooie bos met krullen? Kom dan snel een keertje langs bij Jolly Good Cyrille of neem alvast contact op voor een afspraak. Rachel staat voor jou klaar om je hiermee te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *