Ontdek nu de POP Salt Spray bij Jolly Good Cyrille

Sinds kort verkopen wij bij Jolly Good Cyrille de haarproducten van POP (Perfect on People). Wij hebben een ontzettend uitgebreid assortiment; van verschillende shampoos tot haarmaskers tot styling powder. Bekijk alle producten die bij ons verkrijgbaar zijn HIER. Elke maand zullen wij een haarproduct van POP in de spotlight zetten. Voor de maand april is dat de POP Salt Spray! Benieuwd wat het is en wat het voor uw haar kan betekenen? Lees dan snel verder.

De POP Salt Spray is een makkelijke styling spray voor een stoere beach look en beschermt tegelijkertijd tegen schadelijke UV-straling en de hitte van stylingtools. De spray kan gewoon op uw droge haar gebruikt worden. Ideaal dus als u niet veel tijd heeft om uw haren perfect in model te brengen!

In de POP Salt Spray zit provitamine B5 verwerkt en dit geeft extra glans, volume, bescherming en stevigheid aan uw haar. Daarnaast accentueert het ook nog eens uw natuurlijke krullen of slag! Verder is de POP Salt Spray vrij van parabenen en is het 100% vegan en crueltyfree (dit betekent dat het niet op dieren wordt getest).

Vergeet niet om binnenkort een keertje bij ons in de salon langs te komen, de hele maand april is de POP Salt Spray verkrijgbaar met 20% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *